Aboneaza-te la Newsletter  
 
     
Profile PVC - 4 si 5 camere
Tamplarie PVC - Usi
Tamplarie PVC - Ferestre
Tamplarie PVC - Arcade
Sticla, geam termopan
Distributie Panel PVC
     Simplu si Ornamental
Important
 


In stocul nostru gasiti in permanenta:

profil de culoare VENGHE<

Reducere de 15-20%
 

Pentru executarea tamplariei pvc:
 

 
 

      Ferestrele si usile din profile din pvc bauplast seria 6100 au tocurile si cercevelele realizate din profile albe, colorate in masa extrudate din pvc rigid, ignifug, stabilizat la uv cu fete plane, imbinate prin sudura.
      Ferestrele pot fi realizate cu unul sau mai multe canaturi, fixe/mobile si au cu diferite combinatii oscilo-batante echipate cu geamuri simple sau cu geamuri termoizolante. Etansarea tamplariei este relizata printr-un sistem de garnituri din cauciuc EPDM montate atat pe toc cat si pe cercevea. Profilele de rigidizare sunt din otel galvanizat cu grosime de 1,5 sau 2 mm. Feroneria din otel de inalta calitate Gretsh-Unitas (G-U), (din aluminiu, otel inoxidabil sau otel bicromat) sau alte tipuri de feroneri compatibile cu profilele BAUPLAST ce sunt fabricate conform normelor EN ISO 9001:2000:
      Conform documentatie producatorului si dupa efectuarea de catre ICECON SA a testelor de laborator, ferestrele si usile realizate din profile PVC BAUPLAST seria BAU 6100 se utilizeaza ca sisteme de inchidere la cladiri de locuit, social- culturale si industriale, la interior si exterior, cu restectarea prevederilor reglementarilor tehnice. Tamplaria din profile PVC BAUPLAST seria BAU 6100 indeplineste criteriile de performanta principale corespunzatoare celor sase cerinte esentiale precizate in Legea nr.10/1995 modificata cu legea nr.123/2007 privind calitatea in constructii.
      Tamplaria din profile PVC BAUPLAST seria BAU 6100 nu este toxica, nu degaja noxe, nu este radioactive, nu este cuprinsa in lista substantelor potential cancerigene conform Ordinului Ministerului Sanatatii nr. 1957/1995.
      Tamplaria din PVC se poate curata prin spalare cu apa si detergent, folosind un burete sau o carpa moale si prin clatire cu apa curate. Este interzisa folosirea agentilor abrazivi, a acetonei, a solven-tilor clorurati sau a altor tipuri de solvent care ataca PVC-ul. La sase luni este necesar sa se verifice daca nu sunt infundate orificiile pentru drenarea apei si este recomandabil ca garniturile din EPDM dintre cercevea si toc sa fie unse cu un strat subtire de talc sau silicon lichid.

      Galerie foto Tamplarie PVC Ferestre: