Aboneaza-te la Newsletter  
 
     
Profile PVC - 4 si 5 camere
Tamplarie PVC - Usi
Tamplarie PVC - Ferestre
Tamplarie PVC - Arcade
Sticla, geam termopan
Distributie Panel PVC
     Simplu si Ornamental
Important
 


In stocul nostru gasiti in permanenta:

profil de culoare VENGHE<

Reducere de 15-20%
 

Pentru executarea tamplariei pvc:
 

 
 

      Structura geamului termopan o reprezinta un asamblu format din doua foi de sticla, intre care exista introdus prin procesul tehnologic un mediu gazos (are sau gaz), etansate prefect.
      Cele doua foi de sticla etansate la o distanta masurabila in mm, separate de un cadru din bagheta - distantier de aluminiu, etanseizate, formand o unitate monobloc ce reduce transmisia termica si fonica. Grosimea foii de sticla este variabila ca si distant dintre ele.
      O foaie de sticla obisnuita groasa de 4 mm transfera 90% din caldura, deci are o pierdere foarte mare, coeficientul de transfer termic fiind de k=5,4 W/mpK.
      Un geam termopan cu etansare dubla, alcatuit din doua foi de sticla cu grosimea de 4 mm fiecare, avand un cadru din bagheta - distantier de aluminiu de 12 mm, umplutura cu silicagel si un cordon de butil extrudat aplicat pe laturile baghetei, menit sa constituie o bariera impotriva vaporilor de apa, coeficientul de transfer termic k=2,8 W/mpK.
      Un geam termoizolator format din doua foi de sticla, una normala iar cealalta cu depunere LOW-E (low emisivity), are coeficientul k=1,4 W/mpK.

      Galerie foto geam termopan: