Aboneaza-te la Newsletter  
 
     
Profile PVC - 4 si 5 camere
Tamplarie PVC - Usi
Tamplarie PVC - Ferestre
Tamplarie PVC - Arcade
Sticla, geam termopan
Distributie Panel PVC
     Simplu si Ornamental
Important
 


In stocul nostru gasiti in permanenta:

profil de culoare VENGHE<

Reducere de 15-20%
 

Pentru executarea tamplariei pvc:
 

 
 

      Prin standardele moderne pe care le aplica in productia de profile, usi si ferestre din p.v.c., respectand exigentele legislatiei europene in domeniu, bucurandu-se de acordul unor institute de renume precum RAL, IFT Rosenheim s.a., BAUPLAST a castigat un loc special in sectorul sau.
      Pe plan national calitatea profilelor este recunoscuta de catre INCERC – Bucuresti, autocontrolul calitatii fiind realizat conform cu prevederile ISO 9001. Certificatele obtinute, dovedesc calitatea incontestabila a profilelor marca BAUPLAST.
      Departamentul de cercetare – Dezvoltare Bauplast si-a precizat obiectivele si telurile inalte, punand accent deosebit pe calitate si estetica. In prima faza, material prima este selectata cu grija, iar prin adaugarea aditivilor speciali, apare ca rezultat final “FORMULA BAUPLAST”. Controlul de calitate efectuat in timpul productiei, in orice clipa, ca un mechanism complet si neintrerupt, in laboratoarele dotate cu tehnologie ultramoderna, asigura produse de o inalta calitate estetica si tehnica. Fabricarea profilelor se realieaza pe instalatii de extrudere complet automatizate. In sectia de acoperire cu folie, se confera profilului aspecte estetice si naturale.
      La testele de comportament efectuate de institute autorizate, s-a demonstrate ca profilele BAUPLAST, sunt deosebit de rezistente la variatii de temperature (-80 grade, + 150 grade); soc (rezostenta mecanica sub presiune), umiditate si foc (cls. de combustibilitate C2 – dificil inflamabil).

      Profile 5 camere:


      Profile 4 camere: